חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

אבקת מנגו

שם לועזי : Mango Powder

אבקת מנגו אבקת מנגו, היא אבקה המופקת מפרי עץ המנגו ומכונה גם Amchoor. האבקה היא תוצר של תעשיית השימור האסיאתית שמצאה דרכים ליבוש ושימור פירות עונתיים שזמן הטריות שלהם קצוב. אבקת מנגו מופקת מסורתית מפרי מנגו ירוק שטרם הבשיל, יובש בשמש, ונטחנן לאבקה דקה. מתוך אבקות הפרי המיובשות, אבקת המנגו היא הפופולרית ביותר במטבח ההודי והאסיאתי, משום שהיא שומרת על הערכים התזונתיים של הפרי, ומכילה אך ורק מרכיבים טבעיים וסוכר. נוהגים להשתמש באבקת מנגו על מנת להכין שייק פרי, גלידות ועוגות וגם כתוספת חיננית לתבשילי אורז, ירקות וקדירה. מטבחים רבים משתמשים באבקה כתחליף ללימון שכן היא מוסיפה חמיצות לכל תבשיל מבלי להוסיף לו נוזלים.
שמות נוספים : Amchoor



מתכונים ומידע נוסף:
מתכון נאן הודי במילוי תפוחי אדמה
מתכון צ'ולה צאט - תבשיל חומוס הודי



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים